Suunnittelu
Suunnittelu
Suunnittelu
Suunnittelu
Suunnittelu
Previous
Next

Henttalanniitty on monimuotoista asumista.

Talo 1 ja II

Talot 1 ja 2 ovat 1 tasoisia ja sijoittuvat tontin länsilaidalle. Oleskelutilojen suuret ikkunapinnat avautuvat länteen, ja rauhallinen takapiha avautuu oman tontin luonnontilaisena säilytettävään alueeseen. Lännestä paistavan ilta-auringon valo tulvii koko asunnon läpi aina eteiseen asti ja korkeat huonetilat tuovat avaruutta ja ilmavuutta asuntoihin. Yksitasoiset talot asemoituvat porrastaen riviin, joihin sijoittuu yhteensä 10 asuntoa.

Asuntojen pinta-alat ovat 66m2, 73m2 sekä 80m2. Huoneistot ovat ratkaisultaan 3h+k+s+var.  Asuntojen yhteydessä oleva lämmin varastotila on helposti käytettävissä. Asuntojen autopaikat sijaitsevat kätevästi etupihalla. Kotiin on mukava kurvata asfaltoituun autokatokseen, kun ajoväylät ovat väljiä ja lyhyet kulkureitit asunnoille huoliteltuja.

Talo III

Kaksikerroksinen talo sijoittuu tontin yläosaan hieman erilleen muista asunnoista. Tähän taloon sijoittuu 4kpl 99m2 4h+k+s+var huoneistoa. Oleskelutilat sijoittuvat tyylikkäästi toiseen kerrokseen maisematerassin yhteyteen luoden oleskelutiloille paljon toivottua yksityisyyttä. Maisematerassi sijoittuu asunnon yhteydessä sijaitsevan kahden auton katoksen katolle, josta näkymä aukeaa ilta-auringon suuntaan.

Yläkerrassa on paljon avaraa tilaa sekä korkeat huoneet tuoden asuntoon ripauksen luksusta. Aamut lähtevät hyvin käyntiin makuuhuoneiden paistatellessa aamuauringossa. Talolle 3 tontin sisäänajo tapahtuu omaa tonttiliittymää käyttäen. Näillä suunnitteluratkaisuilla saavutetaan hyvin rauhallinen tontin keskiosa sekä lapsiystävällinen ympäristö joka mahdollistaa huolettoman asumisen ja oleskelun vähentäen tontilla tapahtuvaa liikennettä.

Asuntojen lämmönlähteenä toimii Nilan EC9 poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen.